TV inspektion

Hvad er TV-inspektion?

Med kloak-tv kan eksisterende kloakledninger filmes for, at fastslå tilstand og forløb. Her vil eventuelle fejl og skader blive fundet og fotograferet som skadesdokumentation til en eventuel efterfølgende forsikringssag. Langt de fleste af disse skader er dækket af den normale rørskadeforsikring.

 

Vi klarer skadesanmeldelse, kontakt med taksator og udførsel. Vi er certificeret tv-operatør under kloakmestrenes tv-inspektion og kan derfor klassificere skadesklasser efter gældende regler.

 

 

Billig og effektiv tv inspektion

Med stor erfaring og viljen til at investere i den mest moderne teknologi kan vi tilbyde Tv-inspektion i højeste kvalitetsniveau. Vi ser gerne, at du betragter os som en stærk samarbejdspartner, der kan give dig mest muligt for de penge du anvender til renovation. Igennem en god kommunikation sikrer vi, at alle forventninger er afstemt og bliver indfriet.

 

Vi kan hurtigt og enkelt lokalisere eventuelle problemer og få dem udbedret. At vi klarer arbejdet så hurtigt og effektivt som vi gør, uden det går ud over kvaliteten, giver en samlet fordelagtig pris.

 

 

Kontakt os og hør mere

Kontakt os i dag og høre mere om dine muligheder. Vi har både stor erfaring og kendskab til de lokale forhold i Hadsten og Århus. Vi varetager derfor alle opgaver til kundernes tilfredshed. Vi står gerne bi med råd og vejledning også inden en eventuel aftale indgås.

 

Du kan anvende os akut eller med fordel indlede et samarbejde hvor vi løbende tjekker dine kloakker og fjerner skader, før de får lov at brede sig. Dette kan ofte betale sig, da fejl og mangler, der har fået lov til at brede sig, er langt dyrere at udbedre.

 

Vi ser frem til at gøre et stykke godt arbejde for dig.

 

Du kan kontakte os på telefonnr. 60 14 64 09 eller gå til vores kontaktside

om os

Hadbjerg Mur & Beton ApS
CVR: 31634989

find vej

Hadbjergvej 135, Hadbjerg
8370 Hadsten

© Hadbjerg Mur & Beton ApS   |   Cookiepolitik
Udviklet af: Søgemedier A/S
Top