Kloakseparering til dig i og omkring Århus

Opdel spildevand og regnvand

Kloakseparering er en opdeling af spildevand fra husholdningen og regnvand, så vandet løber i hver sin kloakledning i stedet for at løbe i fællesledningen. Ved at adskille spildevandet og regnvandet, kan vi undgå, at kloakkerne bliver oversvømmet. Dette skyldes, at når vandet løber i fællesledningen, kan der være en risiko for, at kloakkerne bliver oversvømmet ved kraftige regnskyl.

 

 

Hvad er formålet med kloakseparering?

Formålet med kloakseparering er for det første at undgå kloakoversvømmelser fremover. Desuden fjerner separeringen også risikoen for spildevand i kældrene. For det tredje gavner det miljøet, og det bliver lettere for renseanlæggene at rense spildevandet.

 

 

Hvad kan du selv gøre?

Du skal sørge for, at dit spildevand og regnvand bliver adskilt. I nogle tilfælde skal gamle kloakledninger erstattes med to nye ledninger. Det er vigtigt, at spildevandet tilsluttes spildevandsbrønden, og regnvandet enten tilsluttes regnvandsbrønden eller føres til faskiner, så det nedsiver på din egen grund.

 

Hvis du ønsker, at der skal ske en nedsivning af regnvandet, kræver det, at du får tilladelse af den kommune, du tilhører. Her hos Hadbjerg Mur & Beton ApS hjælper vi gerne med at udføre kloaksepareringen.

 

Du kan læse mere om Kloakseparering hos Aarhus Vand.

 

Kontakt os og hør mere om kloakseparering

Hos Hadbjerg Mur & Beton ApS er vi kloakmestre og har vi flere års erfaring inden for kloakarbejde inkl. bekæmpelse af rotter. Vi har en stor kundekreds i og omkring Hadsten og Aarhus, som er en blanding af privat- og erhvervskunder.

 

Du kan kontakte os på telefonnr. 60 14 64 09 eller gå til vores kontaktside

om os

Hadbjerg Mur & Beton ApS
CVR: 31634989

find vej

Hadbjergvej 135, Hadbjerg
8370 Hadsten

© Hadbjerg Mur & Beton ApS   |   Cookiepolitik
Udviklet af: Søgemedier A/S
Top