Kloakarbejde i Århus og omegn

Lad vores kloakmester fikse dit kloakproblem

Vores kloakmester udfører følgende indenfor kloakarbejde:

 

  • Tv-inspektion
  • Opgravningsfrie strømpeforinger
  • Forsikringsskader
  • Kloakrenovering og nyanlæg
  • Kloakseparering og faskiner
  • Spildevandsløsninger på landet, Nedsivning/minirenseanlæg
  • Omfangsdræn og projekt “Tør kælder”

 

Når du vælger at anvende os som samarbejdspartner, så får du en kloakmester med stor erfaring indenfor mange forskellige kloakopgaver. Erfaringen er en vigtig brik i, at få kloakarbejde til at lykkes på bedste måde og det er netop hvad vi har. Kombineret med evnen til, at følge med udviklingen og viljen til at investere i den mest moderne teknologi, gør det os til store eksperter indenfor kloakarbejde.

 

Du kan anvende os akut eller du kan indlede et samarbejde, hvor vi sikrer dine kloakker med jævne mellemrum og dermed undgår problemerne før de opstår. Dette kan ofte betale sig, da fejl eller mangler let kan udvikle sig og blive langt dyrere at udbedre, hvis de ikke tages i opløbet.

 

 

Opgravningsfri strømpeforinger

Vi udfører også slamsugning og højtryksspuling af alle typer ledninger. Som noget nyt er vi også begyndt at udføre opgravningsfri strømpeforinger, hvor vi ved hjælp af specialværktøj kan reparere skader og brud i f.eks. ledninger uden at skulle have gravet rørene fri først. Denne løsning er også meget effektiv i forbindelse med bekæmpelse af rotter, hvor det ofte er ved samlinger og skader at rotterne får adgang til kloaksystemet. 

 

 

Kontakt os og hør mere om dine muligheder

Kontakt os og høre mere om dine muligheder for at samarbejde med os. Vores store erfaring og vilje gør at vi kan levere resultater, der er mere end blot i orden. Vi er dermed din ideelle samarbejdspartner.

 

Med stor erfaring og kendskab til de lokale forhold i blandt andet Hadsten og Århus varetager vi opgaver i hele Jylland.

 

Vi ser frem til at gøre et stykke godt arbejde for dig.

 

Du kan kontakte os på telefonnr. 60 14 64 09 eller gå til vores kontaktside.

om os

Hadbjerg Mur & Beton ApS
CVR: 31634989

find vej

Hadbjergvej 135, Hadbjerg
8370 Hadsten

© Hadbjerg Mur & Beton ApS   |   Cookiepolitik
Udviklet af: Søgemedier A/S
Top