Bekæmpelse af rotter

Kom rotte-problemet til livs

Rotter i boligen er ofte til stor gene for beboerne. Ønsker du at blive fri for problemet, eller vil du gerne forebygge, at det forekommer i fremtiden, hjælper vi hos Hadbjerg Mur & Beton med en effektiv og professionel service i kampen mod rotter. Problemet udspringer som regel af komplikationer med din kloak, som derfor kræver et grundigt og professionelt eftersyn.

 

 

Målrettet indsats mod rotte-indtrængen

Fordi vi ønsker at komme problemet til livs så effektivt og hurtigt som muligt har vi investeret i den mest moderne teknologi på markedet, herunder tv-inspektion. Teknologien forhindrer og forebygger målrettet rotternes indtrængen i din bolig.

 

Hvilket udstyr, der er behov for hos dig, afhænger af problemets omfang, og hvor længe rotterne har været der. I kraft af mange års erfaring kommer vores kloakmester gerne ud og vurderer tilstanden for derefter at foreslå den mest optimale løsning. Det er vigtigt for os, at du betragter os som en samarbejdspartner, der både på kort og langt sigt kan forhindre rotternes indtrængen i din bolig. 

 

 

Vi ser frem til at høre fra dig

Har du spørgsmål til vores fremgangsmåde, eller har du mistanke om, at der er rotter i dit hjem, er du velkommen til kontakte os på 60 14 64 09. Vi hører til i Hadbjerg tæt ved Århus og Hadsten.

om os

Hadbjerg Mur & Beton ApS
CVR: 31634989

find vej

Hadbjergvej 135, Hadbjerg
8370 Hadsten

© Hadbjerg Mur & Beton ApS   |   Cookiepolitik
Udviklet af: Søgemedier A/S
Top