Velkommen hos Hadbjerg Mur & Beton

Hadbjerg Mur & Beton består af 12 kyndige medarbejdere. Vi har forskellige kompetencer, så vi supplerer hinanden på bedst mulig vis. Siden 2006 har vi hjulpet kunder i Århus, Hadsten og omegn med arbejdsopgaver inden for både entreprenørarbejde, murerarbejde og kloakarbejde.

 

Vi har i virksomhedens levetid haft fokus på at opbygge gode relationer. Dem skaber vi både internt i virksomheden, til leverandører, samarbejdspartnere og vigtigst, til kunden. Det er vigtigt for os at skabe en dialog, der er konstruktiv og informerende. På denne måde undgår du ubehagelige overraskelser og vi finder i samarbejde den bedste løsning til dig.

 

Med engagement og interesse i faget startede Morten som selvstændig i 2006, hvilket blev til Hadbjerg Mur & Beton. Ved brug af tidligere erfaring samt ny uddannelse fik han skabt en kvalitetsbevidst virksomhed med et sundt værdisæt, som bygger på flid, kvalitet og sammenhold. Det ligger stadig i vores virksomheds gener.

 

Jeg elsker at se projekter vokse. Det er vores dygtige medarbejder, der sørger for, at jeg hver dag møder stolt på arbejde. Det er imponerende, hvad man kan udrette, når man løfter i flok
Morten Eriksen

 

Siden virksomhedens start har vores vision været den samme; vi udfører alsidigt arbejde i høj kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi sætter desuden en ære i at gøre tingene rigtigt første gang.

 

Vores kunder tilhører både private og erhverv. Fælles for rigtig mange af kunderne er, at de ringer med nye opgaver igen og igen. Det tillader vi os at tolke som et kvalitetsstempel.

om os

Hadbjerg Mur & Beton ApS
CVR: 31634989

find vej

Hadbjergvej 135, Hadbjerg
8370 Hadsten

© Hadbjerg Mur & Beton ApS   |   Cookiepolitik
Udviklet af: Søgemedier A/S
Top